Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 15-Oct-2009 14:23
Dato' Rosman Ridzwan & Datin Noniswara
Assalamualaikum,

Di kesempatan ini kami di G.i Photoshoot ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada muslimin dan muslimat semua....maaflah lambat nak wish... bukannya sombong tapi masa amat mencemburui kami ...ewahhh... lagipun dah lama tak update so camana nak wish kan? kepada semua yang sentiasa mengikuti perkembangan G.i Photoshoot kami ucapkan jutaan terima kasih, maaflah buat anda ternanti-nanti update terbaru...serius memang kami mempunyai dateline yang orang kata tengah tak menang tangan buat masa ni... macam-macam perkara yang perlu didahulukan...

kepada para pelanggan kami yang telah selamat diijabkabulkan start dari bulan 7 hingga bulan 10 .....Shahidah & pasangannya Ahmad Kamal, Datin Noniswara & Dato' Rosman Ridzwan, Subra & Yogalingam, Zura & Azlan Shah, Maria & Shah, Arfah & Farraein,Abang Zack & Kak Akhmar (sila hubungi kami ya dengan segera), Nadia & Azraei, Fadli & Jihan, Shikin & Isma, Lynn & Arley, Maisarah & Anas, Nisa & Muad'z dan terkini pastinya Ifah & Kama....kami mengucapkan selamat menempuh alam perkahwinan dan semoga sentiasa diperbanyakkan rezeki oleh Allah. Tahniah3x.

Dalam sedar tak sedar kini dah bulan Oktober dan hanya 2 bulan lagi akan berakhirnya 2009....masa berlalu amat pantas ...pelbagai onak duri dan cabaran pahit manis yang dilalui sepanjang 10 bulan berada di tahun 2009 ini.

Dalam kesempatan hari raya yang berbaki beberapa hari sahaja lagi....kami di G.i Photoshoot ingin mengucapkan ampun dan maaf jika ada terkasar bahas, terlepas pandang, terkuat nada, lambat memberi layanan kepada pelanggan di luar sana...kami memohon maaf sekali lagi.

Kepada bakal-bakal pengantin diluar sana yang masih tercari-cari photographer untuk hari bahagia anda bolehlah hubungi kami:

G.i Photoshoot

Global Interway Sdn Bhd ( 615291 – P)

No. 92 A Jalan SS 14/1,

47500 Subang Jaya,

Selangor Darul Ehsan.

Office: 03 – 5638 9285 Fax: 03- 5638 8479

H/P: 016 264 2948 / 016 322 2948

Email: www.giproduction.com

Contact Person: Suryajamlus/ Idzwanjunaidi
















© Pidgin Technologies Ltd. 2016